logo
Київський національний
торговельно-економічний
університет
Київський національний
торговельно-економічний
університет
logo
Київський національний
торговельно-економічний
університет
img

Представники Асоціації кухарів Хорватії провели майстер-клас у ЧВКУ

Загальна інформація

З метою постійного удосконалення та розвитку Чернівецьке вище комерційне училище Київського національного торговельно-економічного університету забезпечує міжнародну співпрацю та обмін досвідом.

У рамках такої співпраці Чернівецьке вище комерційне училище Київського національного торговельно-економічного університету 05 жовтня 2017 року організувало зустріч із представниками Асоціації кухарів Хорватії, хорватськими кухарями категорії ХР Аленом Белічем та Оленою Волощук-Беліч.

Ален Беліч - віце-президент Асоціації кухарів Хорватії, міжнародний суддя WACS. Олена Волощук-Беліч - член Асоціації кухарів Хорватії, переможець всеукраїнських та міжнародних конкурсів, випускниця ЧВКУ. Поважні гості провели для учнів училища та всіх охочих майстер-клас із приготування страв сучасної європейської кухні для романтичної вечері "Вечір у Парижі".

Під час майстер-класу було приготовано крем-суфле з гарбуза з м'ясною праліною, свиняче філе в зеленій паніровці з бебі-овочами під винним соусом, туй з карамельним морозивом та фламбованими фруктами. Майстер-клас супроводжувався цінними рекомендаціями з приготування страв європейської кухні. Саме такі зустрічі для майбутніх фахівців ресторанного господарства дають поштовх розвиватися, самовдосконалюватися, досягати професійних вершин.

Закінчивши майстер-клас, хорватські гості вручили іменні подяки Асоціації кухарів Хорватії директору Кирилюку Миколі Володимировичу, старшому майстру Гаврилюк Марині Миколаївні, викладачам Федорович Клавдії Карлівні, Корбут Ганні Михайлівні, майстру виробничого навчання Булезі Галині Андріївні. Чернівецькому вищому комерційному училищу Київського національного торговельно-економічного університету вручили подяку за вагомий внесок і співпрацю в міжнародному розвитку професій кулінарного спрямування.

05.10.2017
redactor
38
остання редакція 11.10.2017
Vega