logo
Кафедра технології і організації ресторанного господарства
Кафедра технології і організації ресторанного господарства
logo
Кафедра технології і організації ресторанного господарства
img

Головна сторінка

технології і організації ресторанного господарства

  Кафедра здійснює підготовку фахівців за ступенями вищої освіти / галузями знань / спеціальностями /спеціалізаціями:

Ступені вищої освіти: бакалавр, магістр; доктор філософії та доктор наук (технічні науки).

Галузь знань18 «Виробництво та технології»

Спеціальність: 181 «Харчові технології»

Спеціалізація: «Ресторанні технології»

  Випускники можуть займати первинні посади

За Національним класифікатором професій України ДК 003:2010 «Класифікатор професій»:

бренд-шеф, шеф-кухар, шеф-сомельє; шеф-бармен; шоколатьє; директор мережі закладів ресторанного господарства; директор закладу ресторанного господарства; керуючий рестораном (кафе, баром); директор з виробництва; директор кейтерингової компанії; завідувач виробництва, інженер-технолог; ресторатор; консультант із виробництва; адміністратор мережі закладів ресторанного господарства;  адміністратор мережі закладів ресторанного господарства; головний кулінар; фахівець з ресторанної справи; організатор з івент-заходів, су-шеф, кухар, бариста, бармен, метрдотель, офіціант, кухар-стюард, адміністратор закладу ресторанного господарства.

Місія кафедри

підготовка конкурентноспроможних висококваліфікованих фахівців, спроможних на основі сформованих у процесі навчання  загальних і спеціальних  компетентностей ефективно вирішувати завдання з розроблення та впровадження інноваційних, креативних ресторанних технологій, технологій спеціальних харчових продуктів, систем управління якістю ресторанних послуг, інвестиційно привабливих проектних рішень закладів ресторанного господарства.

Приначення кафедри: використовувати найсучасніші технології та методики навчання в аудиторіях з найсучаснішим обладнанням, здійснювати підготовку соціально мобільних, конкурентноспроможних висококваліфікованих фахівців для організації сервісної та виробничої-технологічної діяльності суб’єктів  ресторанного бізнесу, заснованих на світовому досвіді, які володіють загальними і спеціальними (фаховими) компетентностями, що є основою кар’єрного зростання в сфері ресторанного бізнесу. 

Підготовка наукових та науково-методичних робіт до видання, винахідницька діяльність.

Наукове співробітництво.

Впровадження результатів наукових досліджень.

Науково-дослідні теми, що розробляються кафедрою технології та організації ресторанного господарства.

19.04.2013
guliya2005
6341
остання редакція 17.05.2017
40885